Groenten als decoratie, pronken met je paprika

Geplaatst op: februari 26, 2013 door sleevezip in Week 2: coolhuten (web én straat)

foto (2)De fruitschaal wie kent hem niet. Maar tegenwoordig vinden we het fruit en vooral de groenten steeds vaker terug in de groentenla van de koelkast. Dan bederft het minder snel is het antwoord van de consument. Enigszins waar, wanneer fruit en groenten op een schaal liggen steken ze elkaar aan worden ze sneller rijp, maar waarom leg je je groenten niet midden op tafel? Deze paprika’s op tafel zag bij cafe, bar en flower shop ‘Flower Power’ in het hipste wijk van Lissabon, Barro Alto. De eigenaar experimenteert met kleuren en materialen. De paprika’s kocht hij op de markt elke dag vult hij ze aan en de overrijpe verdwijnen in de paprika soep. Afhankelijk van het seizoen komen ook andere groenten terug op de strakke houten tafels. Ik zelf heb de trend direct overgenomen en op de markt een zak rode pepers gekocht en deze in een schaal op tafel gelegd.. Gezellig en makkelijk..

De trend valt ook op bij andere bloggers zag ik na enige research

Ik zelf vind het erg leuk om gebruiksvoorwerpen en zeker zoiets bewerkelijks als groente en fruit te gebruiken als decoratie. Zo kan je het dubbel inzetten, je kunt het wegstoppen in de koelkast maar ook laten zien. Dat vind ik erg leuk en zelf vind ik het tof om te laten zien.

http://www.thelisbonconnection.com/hot-spot-flower-power-bairro-alto-lisbon-restaurant-cafe-and-cool-flower-shop-carlos-filipe-owner-and-designer/

Advertenties
reacties
  1. Anoniem schreef:

    Goede hunt, maar graag het format volgen: wat , waar, en vooral waarom; echt een kopje van maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s