Train your brain

Geplaatst op: februari 26, 2013 door seppchenko in Uncategorized

Coolhunten is niet alleen maar meer voor bedrijven of de grote trendwatching sites ! Nee every one can do it. Doordat we tegenwoordig in een informatie maatschappij leven zoeken en struinen mensen het internet af naar de nieuwste gadgets, trends, en ontwikkelingen.

Dit is een ontwikkeling die is ontstaan doordat ons brein de mogelijkheid krijgt meer informatie binnen te halen via tools als het internet en social media ! En hierbij hoort een nieuwe trend, namelijk braintraining voor volwassenen. Het bedrijf dat dit soort cursussen aanbiedt om informatie sneller te verwerken en op te slaan is Purple Monkey.

Dit bedrijf zorgt ervoor dat ons brein meegaat met de techniek, door sneller te kunnen lezen beter te kunnen onthouden en gegevens op te kunnen slaan krijgen we een super brain !

Waar gevonden: http://www.purplemonkey.nl/

Wat is het: Braintraining, wat er voor zorgt dat ons brein meer informatie kan verwerken !

Waarom en door wie wordt het gebruikt: Het wordt gebruikt om meer informatie aan te kunnen, daarnaast wordt het vooral gebruikt door bankiers en analisten. Ik vind het zelf erg cool ! En heb ook een cursus mee gedaan met purple monkey.

De bankiers en analisten zijn mensen die constant met cijfers werken en dus hun brein vaak overbelasten en hun capaciteit vol moeten gebruiken.

Advertenties
reacties
  1. maaikerijnders schreef:

    graag het format volgen: wat is het , waar heb je het gevonden, wie doet het en waarom vinden ze het , of vind jij het cool? Ik mis het waarom, en dan kunnen we niets met de hunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s