Nog steeds te veel..

Geplaatst op: maart 12, 2013 door Joyce Dijkgraaf in Uncategorized

Afbeelding

Wat: Steeds meer berichten in de media gaan over schadelijke stofjes in ons eten. Het voldoet niet aan de normen. Dan zit er te veel zout in, te veel pesticiden en alle berichten over dat het rundvlees ineens paardenvlees is.

Waar: http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3408154/2013/03/12/Nog-steeds-pesticiden-in-deel-voedsel.dhtml

Waarom: Onze normen veranderen, onze kennis verbreedt en we moeten tegenwoordig gezond zijn en handelen. Als je eens een vette pizza naar binnen werkt kijken mensen je bijna met vreemde ogen aan dat je zoiets “giftigs” naar binnen werkt. Mensen zijn op zoek naar echtheid en dingen die puur zijn. Maar is dat wel mogelijk in een maatschappij waar we met neuromarketing beïnvloed worden in wat we kopen? Of zit daar juist de toekomst is door mensen zo te beïnvloeden dat ze goed voor zichzelf gaan zorgen?

Advertenties
reacties
  1. maaikerijnders schreef:

    laat de hunts de hunts blijven: niet de hunch vermelden. Dat gaat over jouw trendreport, daar hebben de anderen niets an om te weten en bovendien zet je ze al op een spoor. Misschein zien zij er wel iets anders in….
    deze hunt is te weinig concreet. Hij is wel goed als onderbouwing voor je report straks. Maar het is geen neiwue manifestatie van veranderend consumentengedrag of een nieuwe ontwikkelign die jij heel cool vindt.
    en verbreedt is met dt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s