Geen ‘eye’ maar ‘hair shadow’

Geplaatst op: maart 20, 2013 door vivatfloreat in Week 2: coolhuten (web én straat)

Met de haartrend de ‘dip dye’ zijn we al een tijdje bekend. Het ziet eruit alsof je de onderste lagen van je haar per ongeluk in een pot haarverf hebt laten hangen. Celebrities Keira Kneighley, Rumor Willis en Jessica Alba zweren erbij. Maar er is iets nieuws, ‘Color smash hairshadow’. Dat het zelfde effect heeft als oogschaduw, maar inderdaad, dan voor je haar. Het voordeel van dit nieuwe poedertje is dat het gemakkelijk binnen een paar minuten is aan te brengen en weer is uit te wassen. Let er wel even op dat je het aanbrengen van dit wondermiddeltje niet doet in witte kleding en pas op met regen..

Deze ombre trend is helemaal hot bij niet alleen het haar, maar ook de nagels, en kleding. Het draait om kleurverloop. Ombre is een franse term die shaduw betekend. Meestal van licht naar donker, maar het kan ook kleurverloop van de ene felle kleur in de andere zijn. Doe eens gek en dompel je oude kleding in een pot verf!

Ik verwacht van deze trend, dat er veel meer spullen in het verf gedompeld zullen worden. Haar, nagels en kleding is nog maar het begin. Er bestaan al meubels in de ombre style, deze zullen steeds populairder worden. Cool want, waarom niet? Het brengt meer kleur aan je leven. Waar aangetroffen? Kleding, beauty, meubels. Wacht maar tot de lente begint, je zult je wanen in een wereld van het kleurige ombre.

foto1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s